Välkommen till Hemligheter present & inredning

I två rum med timmerväggar i Alingsås hittar du både nödvändiga och onödiga saker till hemmet, där blandas färgglada köksprodukter i melamin med mysiga kuddar i härliga mönster och råa möbler i roliga kulörer. Produkterna är utvalda med hjärtat för att göra vardagen lite vackrare.

Här kan du köpa roliga presenter och inredning utvalda med hjärtat från våra favoritleverantörer. Vi vill inspirera med färg och glädje och erbjuda vardagslyx och saker du inte visste att du behövde.

Välkommen!

/Jennie

Erbjudande

Stöd Project playground!

pp
Project playground grundades 2010 av prinsessan Sofia och hennes kollega Frida Vesterberg. Projektet jobbar för att ge barn i kåkstäderna i Sydafrika en tryggare och meningsfullare fritid. Nu har Pilgrim startat ett samarbete och designat armband och örhängen som säljs till förmån för Project playground. Hos oss kan du köpa armband 349 kr och örhängen 129 kr i guld, silver eller hematit.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

bloomingvillePip studio

 

Hemligheter present & inredning | Kungsgatan 19 | 441 30 Alingsås | Tel: 0704-383309 | www.hemligheter.net | jennie@hemligheter.net

Öppettider i butiken i Alingsås är mån-fre 11-18 och lör 11-15