Handla färgglada presenter och inredning hos Hemligheter!

Välkommen till Hemligheter, en färgglad present och inredningsbutik. På Norinderska gården i hjärtat av Alingsås lyser solen på en mysig, levande & inspirerande inredningsbutik med det lilla extra för ditt hem.

I två rum med timmerväggar hittar du både nödvändiga och onödiga saker till hemmet, där blandas färgglada köksprodukter i melamin med mysiga kuddar i härliga mönster och råa möbler i roliga kulörer. Produkterna är utvalda med hjärtat för att göra vardagen lite vackrare.

Här kan du köpa roliga presenter och inredning utvalda med hjärtat från våra favoritleverantörer. Vi vill inspirera med färg och glädje och erbjuda vardagslyx och saker du inte visste att du behövde.

Välkommen!

/Jennie

Erbjudande

Erbjudande - Lights in Alingsås

Ljuslykta Nordal lace vit
I Alingsås anordnas för 15:e året Lights in Alingsås, en ljusutställning som drar ca 80 000 pers under oktober varje år. Detta firar vi med att erbjuda 30% på denna fina lykta från Nordal.
220 kr

Handla säkert!

Er säkerhet är viktig för oss så vi erbjuder endast säkra betalalternativ men Klarna, Payson och bankgiro. Era uppgifter är i säkra händer, de stannar hos oss och lämnas inte vidare till tredje part. Undrar ni något så hör av er!

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 

Hemligheter present & inredning | Kungsgatan 19 | 441 30 Alingsås | Tel: 0704-383309 | www.hemligheter.net | jennie@hemligheter.net

Öppettider i butiken i Alingsås är mån-fre 11-18 och lör 11-15