Välkommen till Hemligheter present & inredningI två rum med timmerväggar i Alingsås hittar du både nödvändiga och onödiga saker till hemmet, där blandas färgglada köksprodukter i melamin med mysiga kuddar i härliga mönster och råa möbler i roliga kulörer. Produkterna är utvalda med hjärtat för att göra vardagen lite vackrare.

Här kan du köpa roliga presenter och inredning utvalda med hjärtat från våra favoritleverantörer. Vi vill inspirera med färg och glädje och erbjuda vardagslyx och saker du inte visste att du behövde.

Välkommen!

/Jennie

Nyheter

2015-10-06

Reflexer från StingRAY

Nu finns hela sortimentet av reflexer från Stingray hos oss! Köp en till dig själv och en till någon du tycker om!

Erbjudande

20% på Eldvakt

annons ak 512w
I Alingsås pågår nu den årliga ljusfestivalen Lights in Alingsås som får ca 100 000 människor att ta sig ut i höstmörkret och njuta av experimentellt ljussatta offentliga platser. Hemma tänder vi ljus och brasor för att mysa till det. Under månaden erbjuder vi 20% rabatt på Eldvakts pulversläckare.

Odd Mollys nyheter är här!

oddim
Ni finner dem under kategorin Odd Molly eller textil.

Pilgrim Jewellery är tillbaka!

319_main
Efter ett litet uppehåll är nu Pilgrims fina smycken tillbaka hos oss. Kolla på höstens kollektion under kategorin accessoarer.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

bloomingvillePip studio

 

Hemligheter present & inredning | Kungsgatan 19 | 441 30 Alingsås | Tel: 0704-383309 | www.hemligheter.net | jennie@hemligheter.net

Öppettider i butiken i Alingsås är mån-fre 11-18 och lör 11-15