Handla färgglada presenter och inredning hos Hemligheter!


Välkommen till Hemligheter, en färgglad present och inredningsbutik. På Norinderska gården i hjärtat av Alingsås lyser solen på en mysig, levande & inspirerande inredningsbutik med det lilla extra för ditt hem.

I två rum med timmerväggar hittar du både nödvändiga och onödiga saker till hemmet, där blandas färgglada köksprodukter i melamin med mysiga kuddar i härliga mönster och råa möbler i roliga kulörer. Produkterna är utvalda med hjärtat för att göra vardagen lite vackrare.

Här kan du köpa roliga presenter och inredning utvalda med hjärtat från våra favoritleverantörer. Vi vill inspirera med färg och glädje och erbjuda vardagslyx och saker du inte visste att du behövde.

Välkommen!

/Jennie

Erbjudande

Sista chansen Pip Studio

 bathrobe blue
Den svenska agenturen för Pip studio bädd & bad och porslin har slutat sälja vilket gör att Pip studio för tillfället inte finns i Sverige. Passa på att handla nu så länge lagret räcket!

OILILY Vår 2015 är här!

OCB5111-534
I härliga pasteller och typiska Oilily-mönster är väskorna i vårens kollektion. Som vanligt med alla funktioner uttänkta och en superbra kvalitet.

Vårens nyheter väller in!

p.149
Ta en titt under kategorin nytt i butiken och se allt nytt som packas upp!

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 

Hemligheter present & inredning | Kungsgatan 19 | 441 30 Alingsås | Tel: 0704-383309 | www.hemligheter.net | jennie@hemligheter.net

Öppettider i butiken i Alingsås är mån-fre 11-18 och lör 11-15