Payson.se
Jennie Svanteson i Alingsås, Västra Götalands län, SE på Houzz

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg

Svenska Länkkatalogen

Webbutik - Lägg till webbutik

Om butiken i Alingsås

På Norinderska gården i Alingsås lyser solen på en mysig, levande & inspirerande inredningsbutik med det    lilla extra för ditt hem. I två rum med timmerväggar hittar du både nödvändiga och onödiga saker till hemmet, där blandas färgglada köksprodukter i melamin med mysiga kuddar i härliga mönster och råa möbler i roliga kulörer. Produkterna är utvalda med hjärtat för att göra vardagen lite vackrare.


COLOUR ME HAPPY var min utgångspunkt när jag skapade min lilla butik. Det var därför självklart för mig att slå mig ihop med Rice. På Formlandsmässan i Herning gjorde jag mina första inköp och blev totalt förälskad i det fantastiska företaget Nordal. I en tvåvåningsmonter byggd av hakiställningar började mitt förhållande med färgglada råa produkter som passar utmärkt i de flesta hem. Jag hoppas på ett långvarigt och lyckligt förhållande : )

Med utgångspunkt i min egen smak har jag nu köpt in fantastiska saker hos mina favoritleverantörer.


Jennie Svanteson

Jag som driver butiken heter Jennie Svanteson. Jag har bakgrund i bild och form, inredning och handel och affärsmannaskap. Jag har under många år arbetat inom turism och när jag blev uppsagd fanns bara en väg att gå för mig och butiken öppnades 3 månader senare.


Jag vill erbjuda mina kunder bästa tänkbara service och vardagsglädje genom färgstark inredning och roliga presenter. Jag försöker ha en leveranstid från 3-7 dagar men om snabbare leverans önskas går detta att ordna. Mina kunders säkerhet och integritet är viltig för mig och lämnar  därför inte ut uppgifterna till någon annan.


Välkomna in!


Butikens öppettider:

Mån-fre 11-18

Lör 11-15

Vill du veta mer om öppettider och evenemang i Alingsås så ta en titt på alingsas.se


Erbjudande

Bläddra i vårt julblad!

utebild Hemligheter
Här får du tips på Julklappar och annat som hör julen till.

https://issuu.com/hemligheterpresentinredning/docs/julutskick

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

bloomingvillePip studio

 

Hemligheter present & inredning | Kungsgatan 19 | 441 30 Alingsås | Tel: 0704-383309 | www.hemligheter.net | jennie@hemligheter.net

Öppettider i butiken i Alingsås är mån-fre 11-18 och lör 11-15